Referencer

Siden 2002 har Tim afholdt over 400 foredrag for over 300 forskellige kunder. En god del af dem, har endda booket Tim flere gang – og det med god grund. De mange tilfredse tilskuere, ansatte, unge, ledere m.fl. er et tegn på at Tim altid levere sit ypperste, når han står på scenen. 

Herunder kan du læse 3 udvalgte citater, finde mere information om oplæggene og se hvor Tim ellers har været på besøg med sine foredrag. 

Spændende foredrag

“Tims foredrag om amerikansk kultur er meget spændende. Da Tim holder sit foredrag på en letforståelig, direkte og underholdende måde, holder det elevener fanget og meget interesseret. Der er masser af emner at tage fat på og diskurere for eleverne efterfølgende – også i andre fag end engelsk.”

– Anders Boll Mikkelsen,
Staby Efterskole.

Vid, erfaring, humor

“IT-funktionen i Chr. Hansen A/S kickstartede sin globaliseringsproces med assistance fra Tim Metz. IT-funktionen tæller medlemmer fra seks lande med forskellig kulturel baggrund. Vi havde behov for en uafhængig instans, der med vid, erfaring og humor, kunne få os til at le afvæbnende af os selv, uden at tabe det forretningsmæssige mål af syne. Tim Metz indfriede til fulde vores forventninger.”

– Poul Mols Poulsen,
ITS Manager hos Chr. Hansen A/S.

Meget positiv feedback

“Du løste opgaven helt i tråd med vores brief og forventninger i øvrigt. Feedbacken fra deltagerne på dagen har været meget positiv, så vi vil huske dig, når et lignende behov forhåbentligt vil opstå i fremtiden.”

 – Kristian Bang,
HR-specialist, Amcor Flexibles A/S

Her er et udpluk af virksomheder m.m. som Tim Metz har samarbejdet med, holdt foredrag for, undervist eller arbejdet for: