Hello from Sunny California

Ja, der var engang jeg boede i og nød solskin i Californien. Men de danske ’kræfter’ viste sig at være stærkere, end den californiske sol!

Ganske vist er jeg amerikaner – født og opvokset i ’Guds eget land’. Men jeg har efterhånden boet i Danmark i mange år. Faktisk så mange, at jeg er også blevet dansk statsborger.

Spændende foredrag

Alle spørge, om det var kærligheden der bragte mig til Danmark. Jeg svarer altid ja. Men det var kærligheden til Danmark, danskere og den danske kultur jeg blev først forelsket i. Sidenhen mødte jeg min danske kone.

Jeg er uddannet indenfor international marketing. Desuden har jeg en amerikansk uddannelse inden for drama.

Og med flere end 25 års erfaring på foredragsscenen og hundredvis af foredrag bag mig, ved jeg, hvad der skal til for at give mine deltagere en inspirerende, motiverende og underholdende oplevelse.

Med en fortid i firmaer som eksempelvis LEGOUnited Airlines og Wells Fargo Bank, har jeg gode forudsætninger for at fortælle om emner såsom arbejdsglæde, arbejdsmoral, forandringsprocesser, kulturelle arbejdsbarrierer og meget mere.

Jeg begyndte min egen virksomhed i 1992, som siden hen har udviklet sig meget. I dag udvikler og afholder jeg foredrag og kurser med fokus på arbejdsglæde, medarbejdertrivsel, humor, forandringsprocesser for både offentlige og private virksomheder. Jeg er også ofte booket af mange skoler samt offentlige og private virksomheder.

Jeg er altid optimistisk, positiv og ser lyst på livet, så ethvert foredrag med mig er livligt, muntert, underholdende og inspirerende –se for dig selv på YouTube.(Tim på ’slaplinje’ hos ”Ignite”, hvis motto er ”Inspirer os! Men gør det hurtigt!”)

Alle foredrag og kurser holdes på dansk eller engelsk efter aftale.

Tak for din tid!